Szemcseszóró berendezés több változatban!

szept 16, 2021 | Szemcseszóró berendezés

szemcseszóró berendezés tisztításra használható, speciális készülék. Vannak olyan felületek, amiken nem lehet hagyományos tisztítószereket alkalmazni, hanem egyéb módon kell a fennálló szennyeződéseket eltávolítani róluk. A fém alapanyagból készült tárgyak, elemek is ebbe a kategóriába tartoznak.

A gyártási folyamatokban kap szerepet a szemcseszóró berendezés is, aminek az a feladata, hogy az utolsó fázisokon átvezesse a végleges befejezés előtt álló terméket. A szemcsék mechanikus tisztítást végeznek el a fémfelületeken, amivel egyszerűen teljesíthetőek az előírt, felületi tisztasági fokok.

A szemcseszóró berendezést meg tudja tőlünk rendelni nagyszerű ár-érték arányban. Tegye teljessé a gépparkot egy modern és hatékony géppel, amit a fémek és bizonyos műanyag felületek tisztításához is alkalmazhat! Többféle modellel tudunk szolgálni, így forgódobos, körasztalos vagy átmenő rendszerű szemcseszóró gépek bármelyike elérhető a termékeink között. Érdeklődjön a részletekről elérhetőségeinken!

Telefon: +36 30 900 61 54
E-mail: info@industry-t.com