Telefon: +36 30 900 61 54
E-mail: info@industry-t.com

Szolgáltatások

Ipari technológiai berendezések tervezése, gyártása, telepítése.

 

Minőségi ipari berendezésekre van szüksége? Legyen a partnerünk!

Ahhoz, hogy a gyártósorokról minőségi produktumok kerülhessenek le, elengedhetetlenek a megbízható ipari berendezések. Ha vállalkozása gyártási tevékenységet folytat, és a cég által forgalmazott termékek előállításához speciális ipari berendezésekre van szüksége, vagy egyszerűen csak hosszú távú befektetésre tenne szert, ismerje meg tevékenységeink részleteit!

Vállalkozásunk szolgáltatásai az ipari berendezések köré csoportosulnak, így a tervezéstől kezdve a gyártáson át a gépek telepítéséig mindent vállalunk. Azt gondoljuk, hogy ezen folyamatok összetartoznak, amelyeket nem szerencsés külön választani és más szakemberekre bízni, ezért láttuk fontosnak kiterjeszteni tevékenységünket.

Garantáljuk, hogy ipari berendezéseinkkel elégedett lesz, hiszen a gépeket tapasztalt, profi szakemberek tervezik és telepítik, így hosszú évekig nem kell komolyabb meghibásodás miatt aggódnia!

Amennyiben ipari berendezés gyártásra keres partnert, speciális igényeivel bátran forduljon hozzánk!

Minőségi ipari berendezésekre van szüksége? Legyen a partnerünk!

 

Ipari berendezés tervezés Önnek is!

Ipari berendezések tervezéséhez keres megbízható partnert? Tervezés, kivitelezés és beüzemelés egyaránt szerepeljen a szolgáltatások között, mindez természetesen a legmagasabb színvonalon? Tegyen próbára minket, és garantáljuk, hogy nem fog csalódni bennünk! Forduljon hozzánk bizalommal, és hagyja ránk az ipari berendezései tervezését!

Miben tudunk segítséget nyújtani? A festő berendezésektől kezdve az anyagmozgató, szemcseszóró, elszívó berendezéseken, beégető kemencéken, hőkezelő kemencéken, porleválasztó berendezéseken, át a vegyszeres mosókig igény szerint megtervezzük a profilunkban szereplő és az Ön által választott ipari berendezéseket.

Helyszíni felmérést követően, szorosan a megrendelő személyes igényeit követve, a rendelkezésünkre álló lehetőségek alapján tervezzük meg ipari berendezéseit. Célunk, hogy az elkészült berendezéseket a lehető legpraktikusabban és leghatékonyabban tervezzük meg minden megrendelőnk számára!

Lépjen velünk kapcsolatba, és kérjen árajánlatot elérhetőségeinken!

 

Ajánlatot kérek