Nedves leválasztású festő kabin megrendelésre

szept 16, 2021 | Festő kabin

nedves leválasztású festő kabin működésének lényege, hogy zárt térben történik a festés, valamint a szárítás is. A festéket vízfüggönyös leválasztással különítik el. A festést ilyen berendezésekkel kivitelezni nagyon egyszerűen zajlik, mert minden megtervezve, gördülékenyen történik a kabin belsejében.

nedves leválasztású festő kabinban az alkatrészek és különböző elemek festékkel való bevonása nemcsak gyorsabb, de tartósabb eredményt is hoz. A mi cégünk többek között ilyen berendezések gyártásával foglalkozik a megrendelt kiegészítőkkel felszerelt kabinokat készítjük el határidőre. A festő kabinok tervezése és gyártása mellett az elkészült gépek telepítését is ránk bízhatja.

Az új festő berendezéseit rendelje meg tőlünk, garantáljuk, hogy nagyon elégedett lesz az elkészült festő kabin teljesítményével! Annak érdekében, hogy a legjobb terméket, nedves leválasztású festő kabint tudjuk elkészíteni Önnek is, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal a weboldalunkon szereplő elérhetőségek egyikén!

Telefon: +36 30 900 61 54
E-mail: info@industry-t.com